Orasul Arad

Primaria Arad Catedrala Ortodoxa Arad Catedrala Catolica Arad Aradul la inserare - faleza pe malul Muresului Strandul Neptun din Arad

Atractii:
Supranumit "Mica Viena"
Cel mai mare strand din sud-estul Europei

Orasul Arad, cel mai vestic oras mare al Romaniei, se afla pe drumul dinspre Ungaria si este un nod rutier catre Timisoara, Oradea si Deva. Fiind o adevarata poarta a Transilvaniei, este locul ideal pentru un popas sau intalniri de afaceri transfrontaliere.

Hotelul Coandi se afla chiar pe faleza Muresului. Dupa 10 minute de plimbare agreabila pe faleza ajungeti la parcul Tineretului, iar apoi puteti traversa podul peste Mures si ajungeti la Strandul Neptun, cel mai mare strand din sud-estul Europei.

In cinci minute de mers cu masina ajungeti la Centrul Istoric al orasului, construit in stil secession. Orasul a fost numit "mica Viena", pentru ca multe din cladirile de epoca au fost construite in stil vienez. Printre cele mai remarcabile sunt Catedrala Catolica, Vechiul Turn de Apa, Palatul Cultural si Primaria Arad.

In Centru se gasesc cele mai multe cluburi, restaurante si terase precum si zona de afaceri a orasului.

Pentru iesiri in oras va recomandam Pizzeria Coandi Italia (Arad, B-dul Decebal 14 - 0257 210 467), specializata in mancaruri italiene, Restaurantul Coandi Mic (Arad, Str. Gh. Baritiu 1-3 - 0257 214 999) si Gelateria Coandi (Arad, Str. Nicolae Balcescu nr 6 - 0257 21 41 24), specializata in inghetata si produse de cofetarie. Adresele si locatiile lor sunt incluse pe harta orasului.

Hotel Coandi logo